U potrazi za savršenim roditeljstvom, mnogi budući roditelji posvećuju se temeljnoj pripremi, sagledavajući svaki mogući aspekt dolaska novog člana porodice. Međutim, postoji jedna stvar koja često izmiče iz fokusa, a mama Sara koja ima sjajan smisao za humor govorila je o tome na TikToku. Ona ima dve bebe rođene tokom zimskih meseci i u šali objasnila zašto je bolje da se porodi u bilo koje drugo doba godine.

"Pozdrav svim roditeljima čije su bebe rođene u novembru, decembru ili januaru, ali i krajem februara, jer sam tada imala dve", rekla je Sara u snimku.

Sara je objasnila da se Božić preklapa sa rođendanima njene dece i da to umara roditelje. "Ako je rođendan pre ili za vreme Božića, potrebno je da imate rođendansku gomilu poklona i božićnu gomilu poklona", objasnila je ona.

Ona je potom istakla da zbog vremenskih uslova žurke tokom zimskih meseci moraju da se organizuju u zatvorenom prostoru, što podrazumeva više priprema i iscrpljujućih zadataka koje bi roditelji trebalo da dodaju na listu.

"Ovo je veoma nestabilno vreme u finansijskom smislu za sve nas", dodaje Sara. "Ako planirate da imate decu, planirajte da se rode na leto i izbegavajte ovu dramu."

Klip je prikupio više od 241.000 pregleda i preko 2.700 komentara, a neki roditelji su se složili sa Sarinom porukom.

Jedna mama je podelila: "Rođendan mog muža je 9. decembar, moj 22. decembar, a rođendan našeg sina je 26. decembar. Decembar je težak!"

"Ovo sam naučio vrlo brzo jer je moja majka rođena u decembru, pre Božića, i mrzela je to. Imala sam decu u oktobru i februaru", rekla je druga.

BONUS VIDEO:

Trudna 9 sedmica posle porođaja TikTok/MOMA_BEAR_1

(Index.hr/Yumama/T.A.S.)