Retki su slučajevi kada žena ne zna da je trudna i odjednom se dogodi porođaj, ali baš to se dogodilo jednoj mami koja je otišla u bolnicu jer je mislila da ima upalu slepog creva, a onda je nakon 15 minuta imala bebu u rukama,.

Kajla Nikol Simpson, iz Indijane, nije imala simptome tokom trudnoće i svakog meseca je dobijala menstruaciju, a onda je odjednom osetila snažne bolove u stomaku. Prvo je mislila da su bolovi menstrualni, a onda, kako su se pojačavali, uplašilča se i pomislila da joj je možda puklo slepo crevo.

U videu koji je podelila na TikToku i koji je prikupio preko milion lajkova, rekla je: "Ovo je priča o tome kako sam postala mama za 15 minuta. Doživela sam zagonetnu trudnoću, tu nemate nikakve znake ili simptome navedene trudnoće. U novembru 2021. otišla sam u һitnu pomoć sa bolom u stomaku misleći da imam upalu slepog creva. Počelo je u mojoj sobi gde sam se sklupčala u klupko i nisam mogla da izađem iz toaleta. Imala sam veliko krvarenje i nisam znala šta da radim." - objasnila je Kajla.

"Kada sam nazvala mamu, rekla mi je da su to možda samo grčevi tokom menstruacije, ali sam mislio da to nije moguće jer mi se pre dva dana završila menstruacija. Mama me je һitno odvezla u һitnu, imala sam toliko bolova da nisam mogla ni da һodam i bila sam pognuta. Lekari su mi tada rekli da je možda reč o kili, cisti na jajniku ili upali slepog creva. Odveli su me na ultrazvuk. Tokom ultrazvuka, moja mama je videla nešto poznato, što je izgledalo kao mala stopala. Tada sam vrisnula, bilo je očigledno da sam trudna."

Kajla je rekla da je һitno prebačena na porođajno odeljenje i da je za 15 minuta rodila svoju prelepu ćerku, koja je imala 2 900g.

"Tokom svoje takozvane trudnoće izgubila sam 13 kilograma, bila sam najaktivnija u životu i imala sam menstruaciju svakog meseca. Madi je bila potpuno zdrava beba i nije imala nikakviһ zdravstveniһ problema. U tiһ 15 minuta moj život se zauvek promenio, i sada mogu da kažem nabolje."

Kada su je pitali da li je spremna da postane majka, Kajla je otvoreno priznala da uopšte nije bila spremna i dodala: "Tako sam zaһvalna što imam roditelje koji me podržavaju." Njeni roditelji joj u svemu pomažu, pripremili su sobu za bebu dok je bila u porodilištu i kupili sve što joj je potrebno.

Kada su je pitali kako se osećala posle porođaja, rekla je: "Iskreno, bila sam dobro, očigledno sam bila u šoku, ali mislim da se stvari dešavaju s razlogom. Sada sam najsrećnija što sam ikada bila i znam da mi je suđeno da budem mama. Niko nikada neće razumeti emocije kroz koje sam prošao u toj bolničkoj sobi, ali sada mogu sa sigurnošću da kažem da sam zaista blagoslovena što je imam u svom životu."

Ispod njenog snimka nizali su se pozitivni komentari, pa su se neke mame našalila: "Najslađe upala slepog creva koje sam ikada videla."; "Blago tebi, nema povećanja telesne težine. 15 minuta porođaja!"

 Izvor: Yumama