Otkrivanje pola vaše bebe je jedna od najlepših stvari u trudnoći, zato je veliko iznenađenje kada dođe do greške. Jednom paru je rečeno da očekuju devojčicu, a tek nakon porođaja saznali su da je došlo do greške i da je njihova beba ipak muškog pola. Srećom, neke scene uspeju da se zabeleže i ostaju odlična uspomena.

Mama je otkrila da joj je ovo bio treći porođaj, da već imaju dve devojčice čiji pol nisu želeli da otkriju do samog rođenja, ali da je tata ovog puta želeo tokom trudnoće da sazna da li će im se pridružiti dečak ili još jedna devojčica.

"Hteo je da zna da li će po treći put biti tata devojčice. One je, naravno, oduvek želeo sina, pa je želeo da sazna da li će mu se ova želja ispuniti. Kada su nam na ultrazvuku rekli da je devojčice, moj suprug nije mogao da veruje. Bilo je jednostavno urnebesno jer on dolazi iz porodice dečaka. Nismo mislili da ćemo imati ni jednu devojčicu, a posebno nismo mislili da ćemo imati tri", rekla je.

Ona je tokom trudnoće imala samo jedan ultrazvuk, a kada se njena beba rodila, bila je šokirana saznanjem da je njena 'devojčica' zapravo dečak.

"Okrenula sam svoju bebu i videla nešto zanimljivo između njenih nogu. Nisam mogla da verujem, pitala sam sve da li je to dečak. Pogledala sam supruga koji je brzo prišao, podigao bebinu nogu da se i sam uveri. Onda je pao na pod. 'To je dečak! Imamo sina!' Stalno je to ponavljao i nije mogao da veruje", otkrila je šokirana mama.

Njen šokantan izraz lica uslikao je fotograf, a ova slika potpuno prikazuje mamino iznenađenje:

(Yumama)