Jedna žena na Redditu se požalila da je bila presrećna kada je saznala da je trudna sa devojčicama, dok je njen suprug u trenutku otkrivanja pola beba jasno pokazao razočarenje tom vešću.

Ovaj par već ima sina od 15 meseci, a kako ponovo očekuju bebu, ovog puta blizance, odlučili su da organizuju žurku na kojoj će zajedno sa prijateljima otkriti pol bebe. Kada je budući otac video ružičaste konfete koje su bile jasan znak da u njihovu porodicu stižu devojčice, vidno se uznemirio.

"Silno je želeo bar jednog dečaka, čak je počeo i da bira ime i igračke. Nekoliko gostiju primetilo je da nije zadovoljan što nam stižu dve devojčice pa su počeli da ga teše i podsećaju da samo treba da bude zahvalan. Iskreno, bilo mi je vrlo neugodno što mog supruga treba da teše jer ću roditi zdrave devojčice", napisala je ova buduća majka.

Čak i nakon što je ona pokušala da ga oraspoloži, on je i dalje bio nezadovoljan. Na kraju, kada se zabava završila, odlučila je da se suoči sa njegovom reakcijom. Podsetila ga je da već imaju sina i da ih je oboje osramotio jer se poneo kao neko dete pred gostima.

Svađa, trudnica, muž
Shutterstock Muž se raspravlja sa trudnom ženom

Njena objava izazvala je brojne komentare na ovoj mreži.

"Zato je najbolje da se zabava otkrivanja pola ne organizuje, nego da sami saznate", rekao je jedan korisnik Reddita.

"U ljudskoj prirodi je da preferira jednu stvar nad drugom, ako nam je data mogućnost izbora između dve stvari. To ne znači da nećemo voleti ako dobijemo drugu opciju", zaključila je druga osoba.

Iako svi roditelji žele zdravu i srećnu decu, za neke ipak postoji sklonost ka određenom polu, ponekad svesna a ponekad podsvesna. Finski i američki lekari napravili su istraživanje u kojem je učestvovalo 347 žena i 423 muškaraca. Pokazivali su im fotografije dečaka i devojčica, a rezultat je pokazao da muškarci više žele sinove, dok žene imaju sklonost prema devojčicama.

(Yumama)