Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskustvo sa ultrazvučnog pregleda: Izgled bebe me je uplašio!

Blogerka Viktorija Merkis otvoreno je ispričala priču o svojim pregledima u trudnoći i isporovocirala mame pitanjem jesu li bebe na snimcima zastrašujuće ili neodoljive. Šta vi mislite?

  Izvor: Foto: Profimedia

Kako Merkisova objašnjava, ona i njen suprug bili su veoma uzbuđeni kada je trebalo da na pregledu trodimenzionalnim ultrazvukom vide kako izgleda njihovo dete – danas dečak po imenu Džek.

"Moj suprug i ja bili smo jako uzbuđeni jer smo se nadali da ćemo imati priliku da otkrijemo na koga će naša beba ličiti. Hoće li on ili ona imati moj nos ili Džastinove oči? Hoće li on ili ona imati mnogo kose? Iščekivanje nas je ubijalo", piše Viktorija.

Povezane vesti

Nakon što je dvodimenzionalni pregled prošao u redu, Viktorijin lekar je otpočeo 3D ultrazvučni pregled.

"Prostorijom je zavladala tišina. Džek nije ni najmanje ličio na nas. Imao je ogroman nos i velika usta. Gotovo da su mu jedva stajali na licu", priznaje Merkisova. Štaviše, ona dodaje da prizor na ekranu nije bio ni najmanje prijatan. "U nekim trenucima, jer nije bilo dovoljno tečnosti, nisu se videli određeni delovi Džekovog lica, pa je izgledao i pomalo jezivo. Takođe, njegovo čelo je izgledalo kao izraslina na glavi, ali mi je medicinski tehničar objasnio da je to počana vrpca, koja pluta oko njega."

Povezane vesti

Viktorija i njen suprug su se poverili svojim prijateljima, koji su im objasnili da ovaj pregled nije merodavan i da ne pokazuje realno kako beba izgleda. To, međutim, nije pružilo odgovor na dilemu ove mame blogerke, koja nije bila dirnuta koliko je očekivala da će biti.

"Nisam bila razočarana, niti tužna. Samo iznenađena time koliko su njegova crte bile naglašene", objašnjava ona.

Viktorija i njen suprug Džastin složili su se da je snimak bio – i zastrašujući i simpatičan! Budući da je želela da sazna da li se i drugi roditelji slažu s njihovim mišljenjem, Viktorija je postavila svojim čitateljkama ovo pitanje.

Povezane vesti

Neke od mama odgovorile su da su bile veoma dirnute kada su ugledale svoje bebe na snimcima, dok su druge priznale da su njihova deca izgledala "jezivo".

"Jezivo! Naš san je izgledao kao Golum! A onda nam je pokazao srednji prst. Zapravo, počela sam da sanjam kako rađam Goluma. Ali rodio se neodoljiv i nije nimalo ličio na njega", bila je duhovita i iskrena jedna mama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica