Jedna mama požalila se na društvenim mrežama kako se "trese od besa" nakon što je njena komšinica vikala na njenog petogodišnjeg sina što pravi previše buke i udara loptom u njenu ogradu – ali nisu baš svi bili na njenoj strani.

Ona je na TikToku ispričala da je komšinica vikala na nju preko ograde jer su ona i njen petogodišnji sin šutirali loptu u svom dvorištu, a lopta je "nekoliko puta pogodila u ogradu".

Žena je najpre vikala na njenu decu: "Deco, prestanite da udarate u ogradu", na šta je ova mama odgovorila: "Nemoj tako da se obraćaš mojoj deci!"

Mama se posvađala s komšinicom zbog lopte TikTok/ reneebarendregt

Komšinica je zatim istakla da se njene životinje plaše od tolike buke, pa joj je ova mama rekla da ih uvede u kući, ističući da se ona napolju igra sa sinom i da je lopta nekoliko puta slučajno pogodila ogradu. Dodala je i da je ta ograda takođe i njena.

"Onda mi je rekla: ’Mogla bi da naučiš decu nekom poštovanju?’", kaže mama u videu, dodajući da je na to poručila komšinici da njeno dete nije bilo zlonamerno, već je lopta slučajno udarala u ogradu.

Žena je nakon toga sarkastično prokomentarisala "divno", te je zapretila mami da će početi da je snima, a video je završen time što je mama poručila komšinici da neće prestati da se igra sa svojim sinom u dvorištu, te da "preboli" udaranje loptom u ogradu, a onda je rekla: "Evo ti još jednom za kraj" i namerno šutnula loptu ka ogradi.

Međutim, ljudi u komentarima nisu bili baš potpuno na strani ove mame, te su joj mnogi rekli da odvede sina u park i tamo se igra sa njim.

"Ovog puta sam na strani tvoje komšinice, odvedi decu u park", "Ako joj to smeta, pomeri gol dalje od ograde. Svi moramo da pravimo kompromise. Nije vredno dugoročno loših odnosa, a plus verovatno zaista smeta njenim ljubimcima", neki su do komentara.

"Nije teško biti pristojan sused", "Pomeri gol, srećo", "Ta buka bi me izludela", pisali su joj ljudi, a pojedini su istakli da je "komšinica mogla malo ljubaznije da im skrene pažnju", ali ipak smatraju da je u pravu što joj to smeta.

BONUS VIDEO:

Tata smislio trik kakod a dete gleda manje TV TikTok/tworcubed

(Yumama/N. Z.)