Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA SAZNAM KO JE, ZAŽALIĆE: Mama uspavljivala dete starim trikom, nije ni slutila kakvu poruku će dobiti od komšija

Autor Radmila Ilić

Mama je pronašla jedino rešenje za spavanje svog deteta, koristila ga je, a nije ni slutila kakvu će poruku dobiti od komšija.

 Dete, auto, sedište, spavanje, spava Izvor: Shutterstock

Ako imate dete sa kojim se borite kada je spavanje u pitanju, znate kakav očaj možete da osetite u tim trenucima. Učinićete sve da konačno utonu u san i da vi dobijete malo vremena za sebe. U tim situacijama možda ćete uraditi stvari i za koje ste rekli da nikada u životu nećete, ali verujte da vas svaki roditelj razume.

Jedna mama koja tvrdi da pristojan san nije imala šest godina, uhvatila se za 'slamku spasa', ali je dobila osuđivačku poruku od komšija. Ona je shvatila da njeno dete spava jedino u kolima, i to obavezno dok su upaljena. Čim ugasi automobil i on bi se budio, pa je po sat i po dnevno sedela sa detetom u upaljenom automobilu ispred kuće.

Međutim, jedan komšija se nikako nije složio sa metodom ove majke, pa je odlučio da joj ostavi poruku.

"Većina komšija prođe pored vaše kuće nekoliko puta dnevno i svaki put primetimo da vam auto stalno radi. Iako razumem da koristite automobil kako biste umirili ili uspavali vaše dete, ali morate i vi da razumete i štetu koju nanosite životnoj sredini. Da vam je zaista stalno do svoje dece, brinuli biste o okruženju koje im ostavljate dugoročno, a ne samo o vašoj kratkoročnoj udobnosti", napisao je, pa dodao i:

"Podigao sam troje dece i nikada nisam morao da pribegavam vožnji ili da koristim automobil da ih uspavam. Razumem da nije lako biti roditelj, ali stvari koje štete našoj planeti nisu prihvatljiva opcija ni po jednom standardu."

 Beba, spavanje, auto, autosedište
Beba spava u autosedištu
Izvor: Shutterstock

Mama je ovu belešku objavila na društvenim mrežama, a dodala je i komentar: "Kada saznam ko je ovo, ozbiljno će zažaliti što je započeo rat sa mnom."

Šta vi mislite, ko je u pravu?

Anketa

Ko je u pravu, mama ili komšija?

  • Mama, razumem njen očaj i ne osuđujem je.

    57.1% (571)

  • Razumem mamu, ali to nije smela da dopusti.

    26.4% (264)

  • Komšija, svaka mu je na mestu.

    16.5% (165)

Ko je u pravu, mama ili komšija?

Rezultati

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica