Roditelji koji žive u zgradi sa malom decom znaju koliko puta su razmišljali da li bebin plač smeta komšijama, i koliko su se puta na hodniku izvinjavali unapred zbog zvuka koji njihova beba proizvodi. Iako većina ljudi neće zameriti bebin plač, postoji sigurno i onih koji će prevrtati očima zbog toga.

Jedan bračni par odlučio je da pokuša da nauči bebu da se uspava sama, a kako su bili spremni na plač, želeli su da upozore i komšije. Napisali su pismo upozorenja i podelili ih celoj zgradi. I zaista su simpatični, tako da im sigurno niko nije mogao zameriti.

"Nažalost, moramo da vas obavestimo da smo započeli sa obukom spavanja našeg sina. Nakon mnogih neprespavanih noći zbog četvoromesečne regresije sna, odlučili smo da je vreme da počnemo sa treningom spavanja. Ako čujete plakanje, pomolite se za nas i znajte da i mi plačemo i ludimo. Jako mi je žao zbog neprijatnosti koje bi ovo moglo da prouzrokuje, nadamo se da neće dugo trajati", napisali su roditelji, a onda dodali:

"Znajte da ga ne zanemarujem, ali ću ga pustiti da pokuša sam da se umiri 45-60 minuta tokom ovog perioda. Biću u sobi svakih pet do deset minuta da ga uverim da nije sam i da je dobro. Ako počnete da osećate mržnju prema nama, slobodno nam pokucajte na vrata i donećemo vam čašicu tekile da popravimo odnose.To je jeftina tekila, ali će vam smiriti živce, testirana je i dokazano deluje. Kako god, imajte nas u svojim molitvama i pojačajte TV."

Beba, plač, novorođenče
Shutterstock Novorođenče plače

Kako prenose strani mediji, ovo pismo izvinjenja oduševilo je i nasmejalo sve komšije.

(Yumama)