Društvene mreže mesto su gde svako može da iskaže svoje mišljenje, što ponekad i nije baš sasvim dobra stvar – zahvaljujući tome je jedna mama proglašena "najgorom majkom" zato što je raspremila sobu svoje ćerke!

Ona je objavila video na TikToku u kojem je rekla da "kao uslugu" rasprema sobu svoje ćerke tinejdžerke, a zbog toga je dobila užasne komentare.

Mamu napali jer čisti ćerkinu sobu TikTok/themarklandhome

"Prema komentarima na TikToku, moja ćerka je nezahvalno, razmaženo derište, a ja sam najgora majka na svetu. Prošle nedelje sam objavila video u kojem čistim ćerkinu sobu, a vi ste poludeli. Nije bilo mnogo komentara, ali su bili zaista neverovatni. Lično ne vidim ništa loše u tome. Praktično joj samo činim uslugu, ali takođe radim i sebi uslugu jer ne mogu da živim u kući koja je u haosu. Verovali ili ne, ovo čak i nije najgore stanje u kojoj je bila njena soba", rekla je ova mama.

Mama Džema istakla je da čak i ne čisti često ćerkinu sobu, te da ona to "uglavnom radi sama posle malo zvocanja".

"Nisam mislila da radim išta pogrešno. Prosto sam čistila njenu sobu, što kao njena mama svakako i treba da radim. Iskreno bih volela da znam šta ljudi misle o tome. Da li vi čistite sobe svoje dece ili mislite da grešim?", upitala je na kraju videa.

U komentarima se javilo više od 800 ljudi, a mišljenja su bila podeljena.

"Ja čistim sobe svoje dece. Ne postoji drugi problem, osim moje nemogućnosti da trpim nered u kući", "Čistim sobe svojih ćerki svaki dan", pisale su neke mame.

"Kada je živeo sa nama, moj sin je sam čistio svoju sobu", "Da li ti se zahvalila? Mislim da je to ono što je važno ovde, da ceni to što radiš", pisale su druge.

BONUS VIDEO:

Mama dobije čudne komentare za sina TikTok/Screenshot/alysse.gilbert

(Yumama/N. Z.)