Ko će bolje i brže da napravi ukusnu poslasticu, ako ne mama. Naša uspešna sportistkinja Ivana Maksimović uživa da sa suprugom Danilom Anđušićem priprema zanimljiva jela. Tokom vanrednog stanja prošle godine u njihovom porodičnom domu u Francuskoj sve je mirisalo na domaći hleb, slasne kolače, torte, slane rolate i mnoge druge delicije. 

"Počeli smo zajedno i da kuvamo. Sve ono što smo i pre radili, ali nismo imali vremena", iskreno je tada izjavila Ivana za domaće medije. 

Kako sinu Filipu priprema zdrave obroke i trudi se da vodi računa o ishrani i u drugoj trudnoći, Ivana je otkrila jedan izuzetno brz i veoma lak način da napravite voćni čizkejk bez pečenja. Zanimljivo je da recept Ivane Maksimović kao glavnu namirnicu sadrži egzotični mango. 

Potrebno je:

 - 200g mrvljenog keksa 

- 125ml mleka 

- 250g maskarpone sira 

- 150g pavlake 

- jedna kašina šećera u prahu 

- jedna kašika cimeta u prahu 

 - dva veća manga 

- dve kašike čia semenki 

A evo i kako da za samo nekoliko minuta u vašem domu sve miriše na ovu ukusnu, letnju poslasticu po receptu Ivane Maksimović.

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić imaju dvogodišnjeg sina Filipa, a uskoro na svet stiže i drugo dete, i to još jedan dečak!

Pročitajte i...