Ovo ukusno jelo postaće neizostavno na vašem meniju, a uz njega možete servirati i pecivo ili salatu po izboru. Uživajte.
Potrebno je:
- 2 viršle
- 50 g slanine
- 200 g pečuraka
- mladi luk
- so
- 4-6 jaja
- 70 g kačkavalja
- čeri paradajz
Priprema:
Isecite viršle po sredini i ispržite sa listovima slanine. Sklonite sa vatre i dodajte mladi luk i pečurke. Posolite. Dodajte rendani kačkavalj i prelijte umućenim jajima. Kada se jaja malo proprže, dodajte viršle i slaninu. Možete još malo poklopljeno pržiti, pa ukrasite čeri paradajzom. Prijatno!
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna