Potrebno vam je:

– pakovanje kupovnih kora 700 g (mogu tamne ili žute)

– 500 ml slatke pavlake

– 100 g šećera u prahu

– 200 g bele čokolade

– 200 g crne čokolade (mlečna)

– 400 g kisele pavlake (može i mileram)

– 200 g kokosa

– 300 ml mleka (za kore)

Priprema:

Umutite slatku pavlaku, na polovini mućenja dodajte šećer pa nastavite mutiti (pazite da ne premutite). Dodajte i kiselu pavlaku, rastopljenu belu čokoladu, zbog nje vam ni ne treba margarin ili maslac, fil bude dovoljno kremast.

Podelite na dva jednaka dela, u jedna umešajte kokos, u drugi narendanu čokoladu, može 100 g rastopljene čokolade, pa fil postane tamniji i 100 g narendane.

Kore natapajte mlekom, mažite, kora, kokos fil, kora, fil sa čokoladom, kora. I odozgo natopite mlekom.

Ušuškajte tortu folijom ili kesom za zamrzivač, ostavite u frižideru nekoliko sati ili do sutradan pa ukrasite šlagom, čokoladom…

Prijatno uz još jednu brzinsku torticu u kojoj možete da kombinujete i voće.