Potrebno vam je:
400 g svežih šampinjona,
2 kašičice soli,
kašičica aleve paprike,
0,3 dl ulja,
biber,
2 lovorova lista,
1/2 kašičice čilija,
glavica crnog luka,
1,5 dl paradajz soka.
Priprema:
Crni luk isecite na kockice, a šampinjone na krupne komade.
Na zagrejanom ulju ispržite luk da blago porumeni, ubacite šampinjone i dinstajte dok ne omekšaju (oko 10 minuta).
Posolite i pobiberite, začinite po ukusu alevom paprikom i čilijem, dodajte lovor i paradajz sok, pa kuvajte oko 10 minuta uz povremeno mešanje.
Paprikaš od šampinjona poslužite sa kuvanim pirinčem kao prilogom.
Probajte i:
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu