Potrebno je:
2 veće tikvice
2 jaja
1 mladi crni luk
250 g brašna
malo narendanog tvrdog sira (po želji)
so, biber, peršun po ukusu,
možete dodati i malo praška za pecivo
Priprema:
1. Tikvice izrendajte i posolite. Nakon 10-tak minuta dobro ocedite višak vode.
2. Dodajte izrendanu glavicu luka, a zatim sir, jaja, peršun, brašno, prašak za pecivo i malo bibera.
3. Sve dobro promešajte i pržite u tiganju na zagrejanom ulju.
4. Spremne uštipke stavite na salvete da se višak ulja ocedi.
Možete da ih poslužite sa pavlakom ili jogurtom. Prijatno!
PROBAJTE I:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna