Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama koja je devet dana nakon porođaja oslepela: Samo sam želela da upamtim lice svog sina (FOTO)

Sara Hoking možda jeste slepa, ali ima neverovatno pozitivan stav i uživa u svakom svom danu provedenom sa porodicom. Ovo je njena priča...

  Izvor: Foto: Facebook / Blind Intuition

Prošle godine Sara Hoking je po prvi put postala majka, a nakon samo devet dana je i oslepela. 

Naime, ona je tokom trudnoće otkrila da ima benigni tumor koji raste na optičkim nervima - i kada je njen sin imao svega devet dana, ona je otišla na operaciju mozga kako bi uklonila tumore.

Povezane vesti

Probudila se, i nije više mogla da vidi. Kako sama kaže, nije joj bilo toliko zastrašujuće dok nije došla kući, slomila se tek kada je ušla unutra. 

Sara kaže da joj je najteže bilo prvih dana, kada nije mogla da vidi ništa u svojoj kući, pa se tako borila i da obuče svog sina Arčera.

'Nisam znala gde mi je većina stvari - gardaroba koju sam složila za Arčera u njegovoj sobi, nisam mogla da mu uparim odevne komebinacije, i da me realnost ošamarila.. Uopšte nije bilo lepo,' napisala je na svom blogu.

Sara vodi vrlo inspirišuć blog pod imenom "blind intuition" gde sa čitaocima deli svoje svakodnevne muke, pobede i ciljeve. 

Povezane vesti

U jednom od postova ona je pisala o tome kako je pokušavala da zapamti svaki detalj Arčerovih prvih dana života, jer je znala da ga verovatno nikad više neće videti.

'Sećam se svakog razgovora, svakog posetioca, i te čiste euforije koju sam osetila kada sam ga držala prvi put. Bila sam neispavana, ali htela sam da ostanem budna samo da gledam Arčera, i zapamtim oblik njegovih usana, njegovog naboranog čela, i plavih očiju... boju njegove kože.'

Međutim, čak i kada je završila sa napornom sedmočasovnom operacijom, njena jedina želja je bila da brine o Arčeru i da ga nahrani.

Iako ne vidi, ona ima neverovatno pozitivan stav, i neizmerno voli život sa mužem Kameronom i sinom koji sada ima jednu godinu. 

'Možda nikad više neću videti boju Arčerovih očiju, ili sitne detalje u životu ali mogu da vidim dovoljno da znam kada da se njegovo lice ozari kada sam mu blizu, čujem njegov zarazan smeh, i videla sam prvi put kada se prevrnuo, prvi put kada je puzao, seo i kada je napravio svoje prve korake.'

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica