Potrebno je:
- 400 g sremuša
- 300 ml kiselog mleka
- 2 kašike struganog kačkavalja
- 60 ml maslinovog ulja
- kašika sirćeta
- peršun
- mirođija
- so
Priprema
1. Sremuš očistiti, oprati i iseći na komade.
2. Posoliti i pomešati sa iseckanim peršunom i mirođijom.
3. Kiselo mleko izmešati s uljem i sirćetom, pa preliti preko salate.
4. Preko gotove salate narendati kačkavalj.
Uživajte!
PROBAJTE I...
Dečaci koji nose ovo ime imaju posebnu zaštitu: Krase ih i neke sjajne osobine
Spavanje na leđima u trudnoći može da bude opasno: Evo posle koje nedelje se ne preporučuje
7 stvari koje utiču na bebin izgled: Neke namirnice podstiču rast kose, a uticaj imaju i ovi napici
Ovo su najlepša retka imena za devojčice: Za mnoga niste čuli, a oduševiće vas
Može li beba u stomaku da čuje? Ovo pitanje zanima sve buduće mame, a odgovor će vas iznenaditi