Potrebno je:
- 400 g sremuša
- 300 ml kiselog mleka
- 2 kašike struganog kačkavalja
- 60 ml maslinovog ulja
- kašika sirćeta
- peršun
- mirođija
- so
Priprema
1. Sremuš očistiti, oprati i iseći na komade.
2. Posoliti i pomešati sa iseckanim peršunom i mirođijom.
3. Kiselo mleko izmešati s uljem i sirćetom, pa preliti preko salate.
4. Preko gotove salate narendati kačkavalj.
Uživajte!
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna