Potrebno je:
450 grama junećeg bifteka
800 mililitara supe
1 velika glavica crnog luka
2 šargarepe (oljuštene i izrendane)
1 paškanat
1 šoljica paradajz pirea
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica iseckanog peršuna
Priprema
1. Zagrejati rernu na 190 stepeni.
2. Iseći meso na kocke.
3. Na ulju propržiti luk dok ne postane staklast, dodati meso i propržiti dok se ne uhvati smeđa korica.
4. Sipati supu, dodati isečeno povrće i pire od paradajza.
5. Smanjiti temperaturu rerne na 170 stepeni i zapeći oko jedan sat.
6. Servirati sa pečenim krompirom ili pastom i zelenim povrćem.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna