Potrebno je:
- 500 g prokelja
- kašika kore od limuna
- kašika vinskog sirćeta
- kašičica limunovog soka
- pola kašičice suvog peršuna
- so i biber
Priprema:
U ključaloj vodi kuvati prokelj sedam minuta, pa ga ocediti. U činiji pomešati začine i tom smešom preliti prokelj.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu