Potrebno je:
- kilogram i po pilećeg mesa
- litar pileće supe od kocke
- tri i po šolje seckanog praziluka
- četiri velike šargarepe, isečene na kolutove
- pola kilograma spanaća
- tri struka celera
- četvrtina šolje iseckane mirođije
- pet kašika sveže isceđenog limunovog soka
- kašika putera
- četiri šolje vode
- dva lista lorbera
- malo soli
Priprema
Zagrejati puter, na njemu prodinstati praziluk. Dodati vodu, pileće meso, celer, šargarepu, lorber i so. Poklopiti. Kad provri, kuvati još petnaest minuta. Izvaditi pileće meso, očistiti od kostiju i kože, vratiti u lonac. Dodati spanać i kuvati oko pet minuta. Pre serviranja dodati iseckanu mirođiju, so i limunov sok.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu