Potrebno je:
250 g malina
100 g prah šećera
kesica želatina
250 g slatke pavlake
za preliv:
300 g jagoda
80 g šećera
Priprema
Izblendirati maline sa šećerom i ostaviti sa strane. Želatin pripremiti po uputstvu sa kesice i polako dodati smesi od malina i šećera. Umutiti slatku pavlaku i obazrivo je umešati u krem.
Rasporediti smesu u 4 kalupa za puding i ostaviti u frižideru da prenoći.
Za preliv zagrejati 100 ml vode, dodati šećer i kada provri dodati 250 g jagoda. Kuvati 10 minuta da se jagode raskuvaju. Skloniti sa vatre i prohladiti.
Kalupe izvrnuti na tanjire za služenje. Preliti sosom od jagoda i ukrasiti preostalim jagodama.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna