Potrebno je:
3 pileća bataka sa karabatakom
5 kašika ulja
50 ml belog vina
so i biber po ukusu
kašika začina od sušenog povrća
list lovora
kašika oštrog brašna
Priprema
Pržiti meso na vrelom ulju 5 do 6 minuta pa zaliti sa 1 dl mešavine jednakih delova vode i belog vina. Posoliti, pobiberiti i začiniti pa dinstati na tihoj vatri oko 30 minuta sa listom lovora.
Razmutiti brašno sa 5 supenih kašika hladne vode, dodati mesu i prokuvati još minut-dva.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna