Potrebno je:
300 g mlevenog svinjskog mesa
100 g pirinča kašika začina od sušenog povrća
so i biber po ukusu
3 kašike ulja
2 kašike oštrog brašna
pola litra paradajz sosa
kašičica šećera
Priprema
Pomešati meso i pirinač sa začinom, solju i biberom.
Na ulju pržiti brašno oko minut-dva da požuti, doliti paradajz sos i 2,5 dl vode. Pošećeriti i pustiti da prokuva. Posoliti po ukusu.
Formirati ćufte i kuvati u paradajzu oko 20 minuta.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna