Potrebno je:

300 g mle­ve­nog svinj­skog me­sa

100 g pi­rin­ča ka­ši­ka za­či­na od su­še­nog po­vr­ća

so i bi­ber po uku­su

3 ka­ši­ke ulja

2 ka­ši­ke oštrog bra­šna

po­la li­tra pa­ra­dajz so­sa

ka­ši­či­ca še­će­ra

Priprema

Po­me­ša­ti me­so i pi­ri­nač sa za­či­nom, so­lju i bi­be­rom.

Na ulju pr­ži­ti bra­šno oko mi­nut-dva da po­žu­ti, do­li­ti pa­ra­dajz sos i 2,5 dl vo­de. Po­še­će­ri­ti i pu­sti­ti da pro­ku­va. Po­so­li­ti po uku­su.

For­mi­ra­ti ćuf­te i ku­va­ti u pa­ra­daj­zu oko 20 mi­nu­ta.

PROBAJTE I...