Za novopečene roditelje jedna od najtežih stvari kada se njihova beba useli u kuću, sigurno su neprespavane noći. Nakon nekoliko meseci roditelji su spremni da isprobaju sve trikove za koje su negde čuli, samo da prespavaju par sati u komadu.

Mama Laura otkrila je trik sa dudama. Koristila ga je oko devet meseci i njena ćerka sada spava po 12 sati u komadu noću.

Roditelji su bebu prvo posmatrali putem kamere kako bi utvrdili u čemu je problem i zašto se budi tokom noći. Shvatili su da se svaki put probudi kada izgubi dudu, i onda bi je tražila u krevetiću. Iduće noći stavili su nekoliko duda u krevetić kako joj olakšali pronalazak jer su shvatili da u 99 odsto vremena ona samo to želi.

"Ona nije potpuno zavisna od duda i preko dana ih ne koristi, ali je stvarno smiruje tokom spavanja. Kada ima više duda u krevetiću lakše joj je da je pronađe, a jednu ili dve drži u ruci. Bila je pod stresom kad ih nije mogla pronaći", rekla je mama, i dodala da njena jednogodišnjakinja sada spava sa 10 duda u krevetu.

Pogledajte kako izgleda njen krevetić tokom noći:

(Yumama)