Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAR VI NEMATE KOME KOD KUĆE DA OSTAVITE TU DECU: Priča mame Milene iz Šapca

Svoje iskustvo sa neprijatnim ljudima u zlatari ispričala nam je mama Milena iz Šapca.

  Izvor: Shutterstock

Želim da podelim jedno neprijatno iskustvo iz mog grada Šapca.

Možda vas zanima

Ukratko, ušla sam u zlataru sa dvoje svoje male dece (jer sam smatrala da to nije zabranjeno i ništa loše) da ih uvedem i da završim šta imam.

Gazdarica je kolutala očima i doslovce je rekla: "Zar vi nemate kome da ostavite kod kuće tu decu već morate da ih uvodite sa sobom?" A onda je njen sin, trgovac u toj zlatari, bahato izašao ispred radnje da sačeka da mi završimo jer mu smetamo.

Bukvalno sam se osećala kao da će nas isterati iz zlatare. Deca nisu uradila nista novo ni posebno, sem što su se smejala, pričala i bila deca. Pokazivala su rukicom u neke satove i smejali se. Zaista ništa što je za kaznu ili bilo šta. 

Zaista mislim da društvo treba da podrži i pomogne majkama sa malom decom, jer su nam ona budućnost a to je i najteži period za majke. A ne da nas ovako neprijatno ponižavaju zbog toga što imamo dva deteta.

Nisam razumela zbog čega je toliko strašno bilo što sam uvela decu. Ja prosto moram dosta stvari da završim vodeći i njih sa sobom.

Mama Milena

Pročitajte i...

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica