Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Dečak je rođen teget, nije odmah zaplakao i imao je pupčanu vrpcu obmotanu oko vrata 5 puta': mamina priča sa prvog porođaja

'Moj dečak je ostao 10 dana u bolnici zbog njihove greške - GREŠKE LEKARA', otvoreno je ispričala svoju priču jedna mama koja se porodila u Beogradu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ja sam se tamo, u Višegradskoj, sa prvom bebom porodila u septembru 2018. godine.

Tačno je da je jako zapušteno i da su im toaleti u sobama gde borave porodilje sa bebama jako prljavi. Ja se, sva sreća, nisam kao mnoge ženice zarazila bakterijom. Ali moj dečak je ostao 10 dana u bolnici zbog njihove greške - greške lekara.

Povezane vesti

Povezane vesti

Naime, ja sam primljena u porodilište uveče u jedan sat sa naprslim vodenjakom. Priključili su me na ctg, ali ništa više. Nisu hteli da me porode.

Porodila sam se prirodno tek sledećeg dana u 17 h. Dečak je rođen teget, nije odmah zaplakao i imao je pupčanu vrpcu obmotanu oko vrata 5 puta! Mogao je da se uguši, iz razloga što nisu hteli odmah da me porode. Sav je bio naduven i otekao, otvorio je oči posle sedam dana. Na sve to je dobio infekciju o kojoj nam nisu ništa rekli, sem da se dešava. Kasnije je dobio i žuticu.

Meni nisu dali da ostanem sa njim, a on je zadržan 10 dana. Lekari koji vode vizitu su užasni. Ponašaju se kao da je njihova bolnica, a mi smo tamo jad i beda.

Pa, mogu reći da im doktori iz vizite nisu uopšte prijatni. Ja sam izašla posle 4 dana, a bebac je ostao tih 10 dana. Išla sam na podoje dva puta dnevno, ujutru i po podne.  Ako zakasnim minut na podoj, a znate kakav je saobraćaj u Beogradu, oni ga nahrane i ja sedim tamo i gledam kako spava. Nemaju edukaciju po pitanju dojenja. Samo se pojavi jednom sestra za laktaciju da pita da li imamo mleka i to je to.

Veoma su nezainteresovani i grubi.

Imali smo poteškoća sa dojenjem kada je izašao iz bolnice, iz razloga što je dobio kandidu u ustima od antibiotika. Morala sam preko flašice da mu dajem mleko, a bio je i na dohrani. Obično smo mu uveče davali jedan obrok da bismo odspavali. Sa 7 meseci je sam izbacio i nastavio da siki do 18. meseca.

Sad nam stiže drugi bata u februaru. Valjda će biti bolje!

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica