Imamo divnog sinčića od 19 meseci, on nam je najveća radost u životu. S obzirom da imamo ogromnu pomoć i podršku od strane naših porodica, odlučili smo se za još jednu bebu. Naravno, malo je postojao strah oko toga da li ćemo uspeti da pružimo jednaku ljubav i pažnju i drugoj bebi, ali kad smo saznali da sam u drugom stanju, strah je nestao. 

Sve je bilo u redu dok jednog dana, u 12. nedelji trudnoće, nisam prokrvarila i dobila bolove. Sve je to ukazivalo da nešto nije u redu, pa sam istog trena hospitalizovana. Od silnih bolova i straha za bebin život, ništa nisam čula, osim rečenice: "Otkucaji srca minus"...

Tada počinje moja agonija, moja bol, moj gubitak... Plod mi je ispao u wc-u. Ne, ne plod, duša mi je tamo ostala!

Zahvalna sam predivnim medicinskim sestrama na ginekološkom odeljenju u Leskovcu. To su divne osobe koje zaista rade svoj posao. Naravno, sve pohvale idu i dvema doktorkama koje su se o brinule meni.

Sada se oporavljam uz svog sina i supruga. Valjda je sve što nam se desi sudbina!

Mama Sandra

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: iskustva@yumama.com.