Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deca su ukras sveta

Priča mame Mirjane koja bi trudnoću kao njenu poželela svakoj ženi.

Drage buduće mame, trudnoću kakvu sam ja imala poželela bih svakoj trudnici.

E, onda, porođaj je išao malo teže... Ipak, ako zamemarim činjenicu da sam se porađala 23 sata od pucanja vodenjaka, da sam imala jake kontrakcije (na koje, verujte mi, zaboravite istog trena kada ugledate svoje dete), to je najlepši osećaj na svetu - BITI MAJKA. A taj bol koji osećate tih par sati je jedini koji ima smisla jer na svet donosite svoje detence koje će vas činiti srećnom i uvek nasmejanom.

Povezane vesti

Moja ćerkica sutra puni dve godine, verujte svaki dan mi je obasjan suncem. I zato, ako ste se ikada dvoumile da li da postanete majka ili ne, učinite to, nećete se pokajati.

I još nešto... imam samo reči hvale za lekare i osoblje novosadske Betanije!!!

Srdačno, Mama Mirjana Erić

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected]

Najnovije

Vesti

Porodica