Princeza Kejt Midlton je, kako navodi e stručnjaci za tumačenje kraljevske porodice, zaista donela razne izmene u britanskoj monarhiji, a kako bi njena deca rasla normalno i bez previše nametnutih pravila, kako smatraju, ona je neka prekršila.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, često je govorila o tome kako podiže svoje troje dece, princa Džordža (9), princezu Šarlot (8) i princa Luisa (5). Ne samo da je prekršila kraljevska pravila u vezi sa roditeljskim tradicijama unutar monarhije, već je razgovarala i o tome kako nežno disciplinuje svoje mališane, a stručnjaci veruju da se njen pristup smatra "modernim" unutar kraljevske porodice.

Vilijam i Kejt su kao prioritet postavili to da Džordž, Šarlot i Luis imaju što više privatnosti i slobodu koja im je potrebna kako bi mogli da uživaju u što "normalnijem" detinjstvu, a to pravo nisu mogli da ostvare mnogi mališani koji su rasli u palati pre njih.

Autor Tom Kvin je nedavno izjavio da princeza Kejt ne samo da želi da njena troje mališana imaju iste slobode kao njihovi prijatelji i školski drugovi, već je takođe svesna uticaja kraljevskog života na njih - i maksimalno se trudi da ih svi protokoli i obaveze dodatno ne "traumatizuju". Zbog toga je spremna i da insistira da se neka pravila promene u korist njene dece.

Autor je rekao: "Kejt zna kako da prihvati način na koji sistem funkcioniše, ali ga istovremeno subverzivno menja. Insistirala je da Vilijam bude uključen u rutinu odlaska dece na spavanje, da im čita i kupa ih. Takođe, o poslovima vezanim za školu brinu oboje".

Princeza se trudi da maksimalno zaštiti privatnost dece, pa je tako postavila granice sa štampom i fotografijama kada su u pitanju njena deca: "Ona misli da može da kontroliš to da deca ne budu pogođena. I izgleda da njen pristup radi – paparaci se više ne motaju oko školskih kapija. Dakle, deca imaju neku slobodu". - rekao je autor i stručnjak za tumačenje kraljevske porodice.

Slike dece iz kraljevske porodice pogledajte u galeriji ispod!

Profimedia Kejt Midlton kriši pravila da bi zaštitila decu

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy