Kejt Midlton retko u javnosti priča o svojoj deci, ali u nekoliko prilika je otkrila koji nadimak ima u školi njen najstariji sin princ Džordž, kao i koje su neke osnovne smernice za vaspitavanje dece. Kako je otkrila Kejt, njena ćerka princeza Šarlot ima lep i zanimljiv hobi, baš kakav bismo zamislili za jednu princezu.

Kejt Midlton kod kuće ima ambicioznog muzičara. Princeza od Velsa otkrila je da njena osmogodišnja ćerka, princeza Šarlot, uči da svira klavir baš kao i ona. Sa čuvenim kineskim virtuoznim pijanistom Lang Lanom na Kraljevskom varijetetu u Kraljevskom Albert holu, Kejt je pričala o hobiju njene ćerke.

Kejt je prisustvovala događaju zajedno sa princom Vilijamom, prestolonaslednicom Viktorijom i švedskim princom Danijelom, koji su ove nedelje u poseti Velikoj Britaniji.

"Razgovarali smo o Šarlot. Njeno Kraljevsko Visočanstvo je govorilo o Šarlotinom sviranju klavira, siguran sam da je dobra", rekao je poznati pijanista u intervjuu novinarima. "Njeno Kraljevsko Visočanstvo mi je rekla da je rekla princezi Šarlot: "Ako naporno radiš, možeš biti kao on."

Čini se da je interesovanje kraljevske porodice za muziku preplavilo princezu Šarlot i 10-godišnjeg princa Džordža. Često su viđeni kako prisustvuju koncertima. Na jednom je princeza Šarlot slatko pevala uz pesmu Kejti Peri "Roar" sa svog mesta u kraljevskoj loži, a novi komentari njene mame o njenom vežbanju klavira nagoveštavaju hobi koji je zajednički mami i ćerki. Možda u kraljevskoj porodici odrasta buduća zvezda muzičke scene.

I sama Kejt svira klavir od detinjstva i već je dva puta pokazala svoj talenat u poslednje dve godine. Kejt se u školi interesovala za muziku - svirala je i flautu i ​​pevala u horu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Kako mama kažnjava dete za Novu godinu TikTok/becomingco

(Yumama/T.A.S.)