U Srbiji je gotovo uobičajeno da muškarac provodi vreme u kafani dok je njegova žena u porodilištu i na svet donosi njihovo dete. To, naravno, nije pravilo i ne rade to baš svi muškarci, ali veliki broj njih se tako ponaša ili, eventualno, provod u kafani odlaže za nekoliko sati nakon porođaja.

Glumica i manekenka Nina Seničar je, gostujući u podkastu "Jednostavno roditelji" kritikovala upravo ove muškarce, ističući da joj je takvo ponašanje nezamislivo.

"Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan", rekla je lepa glumica, dodajući: "On treba da bude tu. On treba da vidi kroz šta ti prođeš".

Ona je istakla da ne krivi muškarce: "To je jednostavno tako se desilo zato što kod nas muškarci, jednostavno, nisu mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi? Ako porođaj traje, lupam, 20 sati. Verovatno se to nekako, tako spontano desilo, ’ajde kao da budem s društvom. I on pije jer mu nije svejedno".

 Nina je "potkačila" i  muškarce koji u životu nisu promenili pelenu deetu.

"Nisu u životu promenili pelenu detetu. Kao, ’znaš, ja sam muškarac’. Mislim ja bih te ljude... Ne znam šta bih im uradila, stvarno... To su neke stvari koje ti, kao osoba, ne učestvuješ u njima, a koje su apsolutno toliko bitne i za dete i za tebe i za vas kao par. Ali ima i fenomenalnih očeva, zaista, neću da generalizujem".

Inače, Nina sa svojim suprugom Džejem Elisom ima ćerkicu Noru i trenutno očekuje drugo dete.

BONUS VIDEO:

PLATILA SAM VEČERU, A ON HTEO ODMAH DA ME ŽENI! Nina Seničar otkrila kako ju je verenik OSVOJIO a potom i ŠTA ON MISLI O SRBIJI Kurir televizija

(Yumama/N. Z.)