Tijago Fereira, Brazilac koji je zbog ljubavi došao u Srbiju i tu i ostao, uoči Božića postao je tata. Njegova supruga zbog koje je odlučio i da se preseli, na svet je donela devojčicu.

Međutim, ono što je posebno kod ovog već zanimljivog para jeste to što je Tijagova Dunja odlučila da se porodi kod kuće, a da on bude uz nju.

Presrećan Tijago je u emisiji "Jutro" na televiziji Prva objasnio kako porođaj izgleda iz ugla jednog oca, ali i otkrio kako su uopšte doneli odluku da se ćerkica rodi kod kuće.

"Dunja, supruga je dala predlog. Kada sam to čuo pomislio sam da je to nešto najluđe što sam čuo. Ali kada smo čitali i zajedno istraživali o tome, shvatio sam da je to nešto najnormalnije. To je prirodno, da se žena porađa u okruženju u kom se oseća udobno i voljeno, da mi tu budemo zajedno i puni ljubavi", rekao je ponosni tata i dodao da je njegova supruga odlično, te da su oboje potpuno zaljubljeni u njihovu devojčicu Vivijanu.

Dunjin porođaj nije bio brz, a Tijagu nije bilo lako da je gleda pod bolovima.

"Jača faza porođaja je trajala od 3 popodne do 12 sati sutradan, to je 20 sati intenzivnih bolova. Gledao sam Dunju kako je to trpela, svaka joj čast. Zato sad svim ženama, majkama, moram da kažem: 'Svaka vam čast, ne znam koji muškarac bi mogao to da izdrži'", rekao je Tijego, a i nasmejao voditeljku Marijanu koja je bila oduševljena njegovim 'priznanjem'.

Tijago Fereira i supruga Dunja na porođaju kod kuće
Printskrin, Youtube/ PRVA Tijago Fereira i supruga Dunja na porođaju kod kuće

Ovaj Brazilac ne krije ni da je porođaj za njega bio vrlo emotivan i da je pustio suze.

"Plakao sam, ali verovao sam u Dunju. Kada je donela odluku da to uradi verovao sam. Ja verujem u nju, ona veruje u sebe da to može da uradi, a imali smo i divnu podršku Divne i dule Danijele", rekao je Tijago.

(Yumama)