Marija Šerifović nedavno se ostvarila u ulozi majke uz pomoć surogat majke, a njene objave na Instagramu sada krase najslađe ručice i emotivne reči o bebi, a pevačica je povodom dolaska sina objavila i pesmu "Dolazi ljubav".

Iako još nije objavila slike na kojima se vidi dečakovo lice, poznato je da se zove Mario, kao i da je Marija posvećena majčinstvu i uživa u ovoj ulozi. Njena najnovija objava sa bebom oduševila je pratioce, kada je podelila snimak na kojem pleše dok u nosiljci nosi sina.

Dok je plesala ispred ogledala i u zatamnjenoj sobi iza njih su bili baloni, a ovaj nežan trenutak dodatno je ukrasio pevačicin glas. Verujemo da sinu stalno peva uspavanke, a ispod ove objave napisala je: "Moj prvi ples" i stavila tag #SuperMarioSerifovic.

Mnogi su komentarisali kako je snimak presladak i ostavljali emotikone srca, ali neke mame su želele da podele svoje mišljenje i dele savete, pa su rekli da nosiljka za bebe nije adekvatna za tako malou bebu. Takođe, neki su u komentarima napisali kako je muzika preglasna za dete.

Pevačica nije ostala suzdržana i odlučila je da im odgovori kako je nosiljka namenjena za bebe od 0 do 12 meseci, težine između 3 i 11 kg, i dodala: "Svakako hvala na savetima, jedino bi vas možda naučila kako se zaista dobronameran savet piše, ali za to trenutno NEMAM živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite merimo i decibele. Ustvari, da skratim, gledajte vaša posla. Ustvari - sikter!"

Na kraju je Marija dodala - "Za ostale, razume se ljubav."

BONUS VIDEO:

Marija Šerifović Instagram/serifovic

(Yumama/T.A.S.)