Pevačica Marija Šerifović se ostvarila u ulozi majke kada je uz pomoć surogat majke dobila sina Maria. Pevačica se iz Amerike vratila u Srbiju, a na Instagram nalogu objavila je sliku sobe koju je pripremila za svog sina.

Na slici se vidi raskošno okićena novogodišnja jelka, a detalj koji je mnoge posebno raznežio jeste balon na kojem je roda koja nagoveštava dolazak bebe u dom. Marija je šaljivo na slici napisala - "E pa babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi, poklone primamo od sutra od 10:00h."

Marija Serifovic beba.
Instagram/Printscreen/serifovic 

Kako je navela, Marija se dugo spremala za trenutak kada će postati roditelj, a evo kako se osećala kada je prvi put bebu uzela u naručje:

"Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj" - ispričala je Marija za Blic.

Marijina prva objava na Instagramu povodom rođenja sina bila je njegova ručica koja čvrsto drži Marijin prst, a pevačica je u opsiu objave napisala: "Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono sto dolazi od vas ka njemu."

 BONUS VIDEO:

Trudna 9 sedmica posle porođaja TikTok/MOMA_BEAR_1

(Yumama/T.A.S.)