Svaka mama zna da obrok može da bude poduhvat ako imate decu. Verovatno vam je poznata situacija kada sednete da jedete, a odna jedno dete nešto traži, drugo se penje u krilo, odjednom neko počije da plače i ručak je završen odmah posle prvog zalogaja. Verovatno takve muke ima i glumica DžesikaBil koja je otkrila na mrežama da jede pod tušom.

Džesika je mama dvoje dece, sina Silasa (8) i Fineasa (2), a na TikToku je objavila urnebesan snimak akko jede pod tušem koji su mnogi komentarisali.

"Tako sam uzbuđena što su svi toliko zainteresovani. Zaista želim da započnem pokret, pokret tuširanja."

Glumica je otkrila da je obrok pod tušom odličan izbor "za ljude koji obavljaju više zadataka" i savetovala gledaoce da policu pod tušem kao sto. "Jedina škakljiva stvar je to što kada žvaćete, morate da držite usta zatvorena jer ja i dalje volim da se uvlačim pod vodu dok žvačem, i iz bilo kog razloga, želim da otvorim usta u u isto vreme pod tušem."

"Žvaći, ne otvaraj usta i ne puštaj vodu iz tuša. Eto, uživaj u tuširanju", zaključila je glumica.

Mnogi su komentarisali video i pisali da razumeju glumicu. "Mislim da se to samo zove skrivanje od porodice. Ja to tako zovem", nasmejala se jedna osoba.

"Imam četvoro dece, oni jedu moju hranu, stojim iza ovoga 100 posto jer je to jedino mesto gde imam privatnost", napisala je jedna mama u komentaru.

Treća je priznala: "Krijem se dok jedem od dece i dečka u kupatilu. Držim grickalice u praznoj kutiji tampona."

"Ova ideja je odlična za nas mame", odobrila je druga.

BONUS VIDEO:

3 sestre su zatrudnele kao tinejdžerke TikTok/angela.holm

(Yumama/T.A.S.)