Glumac Rober De Niro, koji je nedavno nominovan za Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu „Ubice cvetnog meseca“, primetio je da je devetomesečno dete „posmatralo svaku sitnicu. Ona ima veoma sladak način na koji te gleda i samo te prihvata. Sve ono čime sam zaokupljen ili zabrinut jednostavno nestane kada je pogledam. - rekao je, dodajući da ga je taj pogled podsetio na to kako se ponašala njegova ćerka Helen, koju je dobio sa Grejs Hajtauer 2011, kako prenosi New York Post.

De Niro i Čen (65) su dočekali bebu Điju u aprilu 2023. godine, ali nisu otkrili da je rođena više od mesec dana kasnije.

Robert De Niro uživa u odrastanju ćerkice
Youtube Printscreen AARP 

 „Želim da budem tu što duže mogu da uživam u njoj.”

Pored Đije, De Niro je takođe otac Drene (51) i Rafaela (46) iz prvog braka sa Dajanom Abot 1976. godine, sinova blizanaca Džulijana i Arona (27), sa manekenkom i glumicom Toukie Smith i sina Eliota (24) i ćerku Helen, 11, sa drugom ženom Grejs Hajtauer.

Zvezda „Kuma II deo” otkrio je rođenje beba, tokom intervjua za „ET Canada” kada ga je novinar upitao kako je njegovo šestoro dece.

„Zapravo sedam“, ispravio je tada dvostruki dobitnik Oskara. Upravo sam dobio bebu."

Tema je ponovo pokrenuta tokom intervjua za Page Six dok je bio na crvenom tepihu na premijeri De Nirovog filma „O mom ocu“.

„U redu sam sa, dobar sam sa tim“, rekla je zvezda „Irca“ o podizanju dece kasnije u životu. Ne bavim se teškim dizanjem“, rekla je zvezda „Amsterdama“ za Gardijan. „Tamo sam, podržavam svoju devojku. Ali ona radi posao. I imamo pomoć, što je veoma važno.”

„Sa bebom je drugačije nego sa mojim 11-godišnjakom. Moja odrasla deca. Moji unuci. Sve je drugačije“, dodao je on.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako umiriti dete pred spavanje TikTok/courtneyenglish.ot