Iako mnogi misle da su deca Viktorije Bekam i Dejvida mogli da dobiju uvek ono što požele, poznati roditelji tvrde da to nije istina. Prema njihovim izjavama u medijima, nisu želeli od svoje dece da naprave razmažene ljude, već su deo njihovog vaspitanja preneli na njih.

Poznati par ima četvoro dece i to smatraju jednim od svojih najvećih dostignuća u životu. Najstariji sin iam 24 godine, dok je najmlađe dete Harper koja ima 12 godina i blizak odnos sa ocem. Čsto je fudbaler bio kritikovan u javnosti što već veliku ćerku ljubi u usta.

Iako odaju utisak da su deca bogataša koja ne moraju ni za šta da se pomuče, Dejvid Bekam je u jednom intervjuu objasnio da je vaspitavao decu tako da moraju da zarade za džeparac radeći po kući.

"Oni imaju svoje poslove. Ujutru moraju da stave tanjire u mašinu za pranje sudova ili da nameste krevet – a ako to ne urade, ne dobijaju džeparac", objasnio je fudbaler.

Dodao je: "Viktorija je do neke tačke stroga i nakon toga ja preuzimam. Ali oboje smo nekako strogi, tako smo vaspitani."

Dve godine kasnije od ove izjave, njegov sin Bruklin primećen je kako radi na pola radnog vremena u kafiću u zapadnom Londonu kako bi zaradio sopstveni novac.

U dokumentarcu Dejvida i 49-godišnje Viktorije za Netfliks Bekam, bivši fudbaler je priznao da brine kako će ispasti njegovo četvoro dece.

"Pokušali smo da damo našoj deci najnormalnije moguće vaspitanje. Ali imate tatu koji je bio kapiten Engleske i mamu koja je bila Posh Spice. I mogli bi da budu mali kreteni, a nisu. Zato kažem da sam tako ponosan na svoju decu i da sam bio u strahu kakvi će ispasti."

Međutim, Dejvid je rekao da je više blag ako je u pitanju puštanje dece do kasno da gledaju fudbalsku utakmicu.

"Puštao sam ih da ostanu duže budni, ali nisam siguran da bi moja žena. Ne možete da odvojite decu od penala", rekao je on.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

DA LI PUCAČKE IGRE BUDE NASILJE U DECI? Stručnjaci za Kurir TV: Ne postoji pravilo, ali mogu da utiču na loš razvoj nekog deteta Kurir TV