Glumac Miloš Biković uskoro će postati tata, a njegova izabranica Ivana Malić iz Crne Gore nedavno je objavila fotografiju na kojoj blista sa trudničkim stomakom i u opisu slike napisala - "Rastemo" uz emotikon srca.

Ivana se fotografisala kako pozira pred ogledalom, a mnogi su primetili da zaista lepo izgleda i blista u trudnoći. Svi su iznenađeni i pitaju se kako je Ivana uspela da sačuva vitku figuru. Očigledno je da mama uživa u svakom trenutklu drugog stanja, a kako mediji prenose, otkriven je i pol bebe.

Prema navodima Blica, Miloš i Ivana postaće roditelji dečaka, a ostaje još da vidimo koje će ime izabrati za bebu.

Par se nije dodatno oglašavao po pitanju roditeljstva, a Miloš Biković je nakon vesti o trudnoći napisao na svom Instagram nalogu:

"Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati" - izjavio je Biković tada.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO ŠTA RADI U SEOSKOM AMBIJENTU! Glumac snimkom raznežio mnoge, uživa u društvu životinja: Jednu je i NAHRANIO! Instagram