Dejvid Bekam odlučio je da provede zabavan dan sa svojom ćerkom Harper (11), pa je odveo na koncert devojčicinog omiljenog pevača Harija Stajlsa. Poznati fudbaler je na društvenim mrežama podelio video na kojem peva hitove zajedno sa ćerkom, ali poljubac na kraju videa izazvao je podeljene reakcije na društvenim mrežama.

Fudbaler često pokazuje koliko je blizak sa svojom ćerkom, a još od kada je devojčica bila mala njihov način iskazivanja ljubavi je da se poljube u usta. Više puta se o ovome komentarisalo u javnosti, a sada je Bekam ponovo bio na meti kritika.

Dok je njegova ćerka pevala, nosili su roze perje oko vrata, a onda se okrenula ka svom tati i poljubila ga u usta. Neki pratioci fudbalera su komentarisali pozitivno i pisali:

"Volim njihov odnos, ona je prava tatina devojka i on je potpuno opsednut njom. Njeni drugari iz škole mora da su jako ljubomorni!" Drugi je napisao - "Divan odnos oca i ćerke".

Ipak, mnogi su komentarisali, pošto devojčica sada ima 11 godina, da je sada starija i da se ovaj postupak može okarakterisati pogrešno, kao i da poljubac u usta u ovom periodu nije normlan između oca i ćerke.

"Ona je velika devojka, sada je vreme da prestaneš da je ljubiš u usta. Loše je da ljubiš svoju ćerku"

Drugi komentar je bio: "Izvini, ali zar nije sada malo velika da bi je ljubio u usta? Deluje malo pogrešno." ili "Prestanite sa fotkama ljubljenja! Baš je čudno."

U oktobru prošle godine Dejvid Bekam je izazvao sličnu reakciju kada je objavio kako ljubi ćerku u usta, a nakon brojnih komentara, njegova supruga i devojčicina mama ViktorijaBekam je odgovorila kratko - "On je najbolji tata."

Izvor: Yumama