Voditeljka Anđela Đurašković koju gledate u jutarnjem programu TV Prva pokazala je na Instagramu trudničkistomak. Sa izabranikom Lukom očekuje drugodete.

TV voditeljka je otputovala sa porodicom, suprugom i sinom, na odmor, a dok je pozirala na divnim slikama sa letovanja, ispod haljinenazire se trudnički stomak. Anđela je u 5. mesecu trudnoće i kako mediji prenose, čeka još jednog dečaka - tako da će njen sin uskoro dobiti brata.

Da podsetimo, voditeljka jutarnjeg programa je nakon prvog porođaja je prošla kroz veoma težak period. Sina Mihajla rodila je dva meseca pre vremena, zbog čega je morao da leži u inkubatoru, a komplikacije su nastavile da se nižu.

"Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo" - pričala je Anđela Đurašković jednom prilikom za "Hello" i nastavila:

"Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo" - rekla je.

Anđela je istakla da se na kraju ipak sve dobro završilo i da su i mama i sin danas zdravi i srećni.

"Imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete" - ispričala je Anđela.

Verujemo da je Mihajlo sada presrećan jer mu stiže brat - najbolji prijatelj za ceo život. Sudeći prema fotografijama, Anđela uživa u trudnoći i blista pored najmilijih.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Trik da trudnica nosi stare farmerke TikTok/stuartbrazell