Novak Đoković nije uspeo da osvoji rekordan 24. grend slem i podigne osmi pehar na Vimbldonu. Najboljeg srpskog tenisera je posle velike borbe u finalu savladao Karlos Alkaraz, a u obraćžanju nakon meča, Novaka su preplavile emocije kada je u loži video svog sina Stefana koji mu je i dalje aplaudirao.

Novak se rasplakao i rekao - "Drago mi je da je moj sin i dalje tu, da se i dalje smeje. Hvala na podršci, volim te, zagrliću te i onda možemo da se volimo i dalje."

Očigledno je da tata i sin imaju poseban odnos, kao i da teniseru najviše znači podrška porodice u svakoj pobedi, kao i u porazu.

Stefan Đoković je dečak od 7 godina koji je redovno u loži svog tate i bodri ga na mnogim mečevima, kao i njegova sestraTara. Nakon što su Novaka savladale emocije zbog sina, društvenim mrežama je počeo da kruži snimak iz prošle godine kada je Stefan šarmantno dobacio tati i članovima njegovog tima dok su nameštali za njega trambolinu.

Na snimku se vidi kako se Novak i ekipa trude da podese trambolinu koja je očigledno bila potrebna Stefanu za igru, a posle nekoliko neuspeha dečak je, verovatno nestrpljiv da se igra, izrazio svoje zapažanje i rekao - "Kako ne možete trambolinu da sastavite, a igrate na Vimbldonu". Njegova izjava nasmejala je Novaka i Jelenu od srca, ali i sve na društvenim mrežama.

Mnogi komentari su bili pozitivni, a jedna žena je napisala: "Deca imaju genijalna zapažanja", druga je dodala - "Vala baš, ali neka i to će oni savladati - Stefan će ih istrenirati."

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Stefan Đoković trenira sa Bobom Brajanom Instagram/bryanbros