Najbolji svetski teniser i osvajač rekordne 23 grend slem titule Novak Đoković na terenu uvek pokaže neverovatne sposobnosti, ali prema objavama njegove supruge Jelene Đoković, oni ima i razne "talente" kada je reč o kućnim poslovima, porodičnim obavezama, ulozi muža i oca.

Jelena je u jednom intervjuu otkrila kakav je Novak kao tata:

"Prošla sam određeni stepen edukacije i šta roditeljstvo iziskuje od majke i oca, i imam mnogo sreće što je Novak takav partner. Puno ljubavi dobijamo, i kada je sa nama posvećen je, sve ispada mnogo lakše kada porodica živi u zajedništvu i ljubavi. Ja sam iznenađena koliko se on dobro prilagodio, s obzirom na to koliko je on veliki profesionalac posvećen svojoj karijeri. I bila sam jako iznenađena kako se on tako uspešno prebacio i u pelene, i da prohodamo. Sa našom ćerkom je jako blizak i mislim je da taj odnos između tate i ćerke vidljiv kod nas u kući. Stefan i ja imamo posebnu vezu, ali njih dvoje baš. Mnogo sam srećna što je baš on moj životni partner i što je roditelj sa mnom. Pokušavamo da se sinhronizujemo i da pred decom budemo tim", ispričala je za RTS Novakova supruga i direktorka Fondacije "Novak Đoković".

Jelena je pre par godina objavila i video snimak na kojem Novak pere sudove i napisala: "Evo kako Novak meditira posle meča na US Openu. Onje moj MVP u kuhinji." Novak se na snimku našalio kako radi prekovremeno, ali i da pranje sudova može da bude neki vid terapije za smirivanje.

Video koji je takođe nasmejao i oduševio mnoge na mrežeme jeste kada je Novak ponovo želeo da proba Jelenin hobi - pletenje. "Kiša pada, ništa od meča... i šta mi radimo? Opleli po vuni. Idu ti ručni zanati amore." - napisala je Jelena.

Na društvenim mrežema Novak i Jelena često objavljuju slike i snimke kako provode kvalitetno vreme sa decom u prirodi, kako se zajedno zabavljaju i pokazuju emocije, a pored sjajne karijere, najbolji teniser se očigledno trudi da bude i sjajan tata i suprug.

Izvor: Yumama