Na listi 10 najbogatijih mališana koju je sastavio portal Edudwar našla su se deca mnogih poznatih ličnosti. Neki poseduju milone, dok u budžetu nekih dečaka i devojčica broje se milijarde. Roditelji su im izuzetno imućni, pa su deo svog bogatstva prebacili i na njih, tako da ne moraju da razmišljaju o budućnosti, bar kada je reč o finansijama.

Na desetom mestu je Tru Tompson, ćerka rijaliti zvezde Kloi Kardašijan i košarkaša Tristana Tomsona, na 9. je ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, SuriKruz, 8. mesto je zauzela Alina Mors, mlada preduzetnica koja je razvila svoju liniju slatkiša, 7. Rajan Guan dečak koji je autor Youtube kanala "Rajanov svet", na 5. je Valentina Paloma Pino, ćerka glumice Selme Hajek.

Otkrivamo koji su mališani izdvojeni u listi top 5 po bogatstvu, kao i koje cifre poseduju:

5. Princ Luis od Velsa (5) – 400 miliona dolara - Treće dete princa Vilijama i Kejt Midlton peti je u redu za presto, kraljevska porodica je već na petogodišnjeg dečaka prenela deo svoje imovine.

4. Stormi Vebster (5) – 726 miliona dolara - Ćerka rijaliti zvezde Kajli Džener i repera Travisa Skota još kao mala postala je popularna na društvenim mrežama. Mama Kajli je često objavljivala njene slike i video snimke, a Stormi nosi skupocene torbice, ima luksuznu kuću za igranje i raste u raskoši.

3. Blu Ajvi Karter (11) – 1 milijarda dolara - Ćerka repera Džej Zija i pevačice Bijonse, prvo je dete u porodici Karter, a ima sestru Rumi i brata Sera. Još kao mala snimala je pesmu sa svojim tatom, a mama Bijonse je osnovala brend Ivy Park koji je nazvan po njoj.

2. Princ Džordž od Velsa (9) – 3 milijarde dolara - Prvo dete princa Vilijama i Kejt Midlton trenutno je, iza oca, drugi u redu za britanski tron. Kraljevske porodica mu je prenela deo bogatstva, ali iznenađujuće je što njegova sestra, koja je mlađa od njega poseduje sa više novca - ona je na prvom mestu.

1. Princeza Šarlot od Velsa (8) – 5 milijardi dolara - Kako odrasta, princeza Šarlot svojim manirima sve više podseća da je rođena kao prava princeza, a mnogi ističu da liči na svoju brabaku kraljicu Elizabetu II. Njene odevne kombinacije budno prate oči javnosti, pa sve što devojčica obuče, to se brzo rasproda. Zahvaljujući Sporazumu u Pertu, Šarlot je prva britanska princeza koja je rangirana iznad svog rođenog brata u redu za tron, što princu Luisu daje manje šanse da jednom bude kralj.

Profimedia NAJBOGATIJA DECA

Izvor: Yumama