Suri Kruz, ćerka filmskih zvezda Toma Kruza i Kejti Holms danas ima 16 godina i izrasla je u pravu lepoticu. Svojom lepotom neverovatno podseća na majku.

Ona se na ulicama Njujorka pojavila u beloj haljini i plavim patikama, a paparaci su iskoristili priliku da je slikaju. Suri je danas prava tinejdžerka neodoljive prirodne lepote, a ono što je svima zapalo za oko jeste da nije skidala pogled sa telefona i da je delovala prilično zamišljeno.

Suri i njena majka Kejt žive sa tri psa u okrugu Čelsi, gde pohađa privatnu školu.

"Toliko je volim! Mnogo se razvila. Kada se odluči na nešto, radi kao luda da bi postala stvarno najbolja u tome", rekla je jednom prilikom njena majka Kejti Holms.

Kejti Holms
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kejti Holms

Podsetimo, u Holivudu je javna tajna da se brak između Kruza (sledbenika sajentološke sekte) i Holmsa raspao 2012, a jedan od razloga, kako strani mediji navode jeste Surino vaspitanje.

Naime, Kruz je voleo da predstavi svoju ćerku javnosti, jer sajentolozi vide decu kao male odrasle. Holms se tome protivila, a tada je dobila i starateljstvo nad Suri. Od tada, Kruz nikada nije viđen pored svoje ćerke.

Tom je svih ovih godina imao pravo da viđa ćerku, ali kao požrtvovanom sajentologu vera mu je to branila jer Suri nije članica njihove crkve.

Tom Kruz
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tom Kruz

Tom je ćerki navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala, ali prošle godine je u javnost procurila informacija o tome kako ih je Suri pronašla u kući majčinih roditelja u Ohaju, i nakon što ih je pročitala i sama je poželela da se vidi s njim. Potom se šuškalo i da se Tom odrekao sajentologije, ali nije poznato da se nakon toga odigrao njihov susret.

Pogledajte kako danas izgleda Suri:

Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Suri Kruz

Na koga vam Suri više liči?

(Yumama)