Kralj Čarls krunisan je 6. maja, a svečanoj ceriemoniji prisustvovali su i njegovi unuci. Prelepa princeza Šarlot privukla je pažnju u divnoj beloj haljini sa ogrtačem, njen starji brat princ Džordž imao je ulogu počasnog paža, dok je najmlađi princ Luis osvojio simpatije mnogih svojim nestašnim ponašanjem, zanemarajući stroga pravila i kodekse kraljevske porodice.

U pratnji roditelja princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, princeza Šarlot i princ Luis svečano su se pridružili krunisanju. Mnogi su primetili da četvrogodišnji Luis nije mogao da sedi mirno do kraja ceremonije. Na fotografijama i snimcima se vidi kako dečak zeva i postaje nestašan.

Na kasnijim slikama, samo je princeza Šarlot vidljiva pored Kejt Midlton. Najverovatnije je princ Luis bio toliko umoran da je odveden sa ceremonije. Međutim, kada su kralj i kraljica sa porodicom mahali sa balkona, pojavio se i princ Luis koji je ponovo odneo sve simpatije. Njegovo nezainteresovano mahanje i zevanje, dečačko "glupiranje" mnoge su podsetili da je on, iako princ, samo razigrano dete.

U galeriji ispod pogledajte fotografije princa Luisa sa ceremonije!

Profimedia Princ Luis na krunisanju

Čitači usana tumačili su šta su članovi kraljevske porodice pričali tokom ceremonije, pa je tako jedna od njih na Tik Toku podelila kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa. Dok dečak maše, Kejt mu govori: "Slušaj Lui, prestani da praviš velike pokrete rukama. Molim te gledaj u svoje ruke." Pogledajte u video snimku ispod! 

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Yumama