Pevačica Marija Mikić porodila se 4. maja i na svet donela drugo dete - dečaka kojem je dala ime Milija. Prvi se povodom rođenja oglasio Marijin verenik i objavio radosne vesti. Sve je dirnuo lepim rečima i porukama zahvalnosti upućenim Mariji, a sada je novu fotografiju sa bebom upravo podelila mama i napisala:

"Sine moj! Zahvalna sam bila Bogu svakoga dana na svemu sto mi je u životu pruženo. Nisam ni slutila da si ti taj poslednji deo slagalice da slika bude cela. Sada stvarno imam SVE! Obećavam, obećavam, obećavam da ću te čuvati od svega, pričati sa tobom stalno i biti ti najbolja drugarica! Pitaju me kakav si, a ti si baš onakav kakav ti ime kaže - MIO! Moj mali Milija, Milija Pantić."

Ovu emotivnu poruku Marija je završila rečima upućenim svom vereniku - "A tebi snago moja, hvala ti što si maloj Mari ostvario sve o čemu je davno maštala! Volim te!"

Da podsetimo, pevačica je u javnosti pričala kako se borila sa trombofilijom, imala je više pobačaja i za nju je trudnoća predstavljala izazov. A onda je dobila ćerku Đurđu, a 40 dana nakon porođaja saznala je da je opet trudna. Ovu trudnoću je prihvatila kao blagoslov, a sada je i mama malog Milije.

Pevačica je danas na svom Instagram nalogu objavila i spakovane stvari, kao i sliku verenika i ćerkice, što znači da novi član porodice stiže kući.

Izvor: Yumama