Pevačica Marija Mikić porodila se 5. jula i na svet donela ćerku Đurđu. Ekskluzivno za portal Yumama otvorila je dušu o tome koliko joj se život promenio od kako je postala majka, ali i o tome koliko joj njen partner Jovan pomaže u ovim najlepšim danima za njihovu porodicu.

Marija na društvenim mrežama sa svojim pratiocima rado deli trenutke iz privatnog života, pa tako dok je provodila vreme u bolnici nije krila da jedva čeka da prisustvuje upoznavanju ćerke Đurđe i tate Jovana. Nama je otkrila kako je taj čaroban momenat protekao.

"Ja sam živela samo za taj trenutak. Prvo je bilo samo da je vidim,, onda sam živela za to da je on vidi. Bilo je suza, ceo se zacrveneo, mnogo emotivno. Tad je tek srce bilo na mestu", rekla nam je Marija.

Više puta je pokazala koliko je hrabra i da za nju trudnoća nije nikakvo ograničenje, da sve može čak i u 9. mesecu, a kako nam je rekla i porođaj je protekao odlično i dobro se oporavlja.

"Ja sam prošla 'kao Bog' što se kaže. Svakom bih poželela onakav porođaj. Sada se materica vraća u normalu, pa boli naravno, ali i to je normalno, izdržaćemo, majka priroda čini svoje", rekla je hrabra novopečena majka.

Izlazak iz bolnice sa tek rođenom bebom je poseban trenutak za svaku porodicu, ali mnoge majke se tek tada pitaju 'jaoj, šta ću sad'. Međutim, Marija kaže da ni u jednom trenutku nije imala takve misli.

"Iskreno, nikada nisam imala paničnih trenutaka. Đurđa je baš dobra beba, snalazimo se savršeno. Na smenu tata, na smenu mama, zajedno smo jači", kaže nam Marija.

Marija Mikić, Jovan i Đurđa
Printskrin, Instagram/wwwmarijamikiccom Marija Mikić sa ćerkom Đurđom

Đurđa se rodila pre tačno 9 dana, a Marija nam je opisala kako vidi svoju prvu nedelju sa bebom.

"Koliko god da je naporno i da nema spavanja, taj osećaj mira i spokoja i njen miris svuda po kući je nešto o čemu sam maštala ceo život. Iskreno, nama je samo prva noć bila neorganizovana. Ne čak ni teška, prava reč je neorganizovana. Onda smo podelili uloge i sada funkcionišemo savršeno", govori nam zadovoljna majka, a onda je otkrila i kako se tata snalazi:

"Tata nam je stvarno heroj! Očekivala sam da će biti brižan, ali ovoliko baš... Premašio je moja očekivanja. Štedi me za sve što može i pomaže baš oko svega."

Za kraj nam je otkrila da joj se od rođenja Đurđe toliko promenio da sada ne zna ni za šta je živela pre nje, sve je dobilo drugačiji smisao.

"Promenilo se sve toliko da nekada pomislim za šta sam živela pre nje i šta je bio smisao. Vaše dete je nešto što vas kreira kao ličnost, kao roditelja, odrastete preko noći, i jedino je drugačije što sada imam svoj agregat koji me napuni energijom i ljubavlju. Samo je zagrlim i pomirišem i sve prođe", zaključila je Đurđina mama Marija.

Pogledajte predivne porodične fotografije Marije, Đurđe i Jovana:

Printskrin, Instagram/wwwmarijamikiccom Marija Mikić, Jovan i Đurđa

(Yumama)