Pevačica Marija Mikić danas je na svet donela svoje drugo dete. Pevačica i beba se osećaju dobro, a kako se navodi u medijima, porođaj je prošao u najboljem redu.

Radosnu vest je na svom Instagram nalogu podelio Marijin verenik Jovan Pantić i uz emotivnu poruku poželeo dobrodošlicu novom članu porodice, ali napisao i emotivnu poruku posvećenu Mariji:

"Postao sam otac još jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te!"

U istoj objavi tata je otkrio da su za dečaka izabrali staro srpsko ime, pomalo neobično i nesvakidašnje u moru modernih imena koje roditelji sada daju mališanima. Ime Milija potiče od prideva "mio", a označava dečaka koji će biti mio, drag i brižan.

Da podsetimo, pevačica već ima ćerku Đurđu koja će uskoro napuniti godinu dana, a mnoge je iznenadila vest da je pevačica u drugom stanju tri meseca posle porođaja. Takođe, Marija se godinama borila sa trombofilijom, o čemu je često pričala u medijima kako bi ohrabrila žene koje se suočavaju sa istim problemom.

Izvor: Yumama