Naša poznata streljačica Ivana Maksimović se posle drugog porođaja potpuno posvetila porodici, i gajenju svojih sinova Filipa i Uroša.

Ivana je progovorila o svojoj porodici, ali i otkrila da je pre prvog deteta imala vanmateričnu trudnoću zbog čega se kasnije plašila kada je ponovo ostala trudna.

"Filip je bila jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje. Uroš je druga beba i sve je prošlo lakše", rekla je Ivana, a onda je otkrila kako se snalazi sa svojim dečacima:

"Sa ove tačke gledišta, lakše mi je nego da sam dobila devojčicu. Bila sam već upoznata sa svime i "ubacila" sam se u istu priču samo obim posla je veći. Naravno, ta sreća je neograničena i kada su oni u pitanju zaista mi ništa nije teško. Naravno, postoje dani kada poželite da vas neko odmeni na sat - dva, ali to je bila naša želja, da imamo veliku porodicu", rekla je Maksimovićeva.

Ivana Maksimović sa sinom
Prinstkrin, Instagram/ivanamaksimovic Ivana Maksimović sa sinom

Kako majčinstvo ima i lepe i teške trenutke, i Ivana otkriva šta joj najteže pada.

"Najteže mi trenutno pada da kanališem tvrdoglavost starijeg sina i to što je toliko živahno dete. On čak u 11 uveče ne staje. Košarka i fudbal su mu jedina preokupacija pored škole. On za stan u kome živimo smatra da je igralište. Tvrdoglav je na mamu i tatu, tu ne mogu mnogo da se žalim. Uroš je još mali. Zaista je mnogo dobra beba. Sa njim je sve lako. Njih dvojica se super slažu, što mi je bilo bitno od samog početka."

Ivana priznaje da svojim sinovima dosta udovoljava jer kako kaže, i ona i suprug dolaze iz porodica gde su imali sve što žele.

"Kad god bih uradila nešto što je od mene traženo, uvek bih bila nagrađivana za to. Tako nekako se vodim i sa svojim sinovima. Filip zaista dosta sluša, ali onda traži i svoju nagradu. Trudiš se da napraviš balans. Da dete ne bude razmaženo i bezobrazno. Obraćamo pažnju na njihov odnos. Da budu dobri i da se vole. Iako je Filip tri godine bio jedinac i sve je bilo podređeno njemu, sad ipak sve deli sa bratom. Vole se, maze, uspavljuju zajedno", priča Ivana za Blic.

Pogledajte kako izgleda ova divna porodica:

Prinstkrin, Instagram/ivanamaksimovic Ivana Maksimović

(Yumama)