Rijana je sinoć uživala sa svojim dečkom u jednom luksuznom restoranu na Barbadosu, a njen stil oblačenja ovog puta je možda i prešao sve mer.

Trudnicama nikad nije jednostavno kada stomak poraste toliko da se ne osećaju više da su u istom telu, ali niko još ulicom nije išao potpuno go, što se od Rijane uskoro i može očekivati.

Kako njena trudnoća napreduje, tako se odeća na njoj smanjuje. Navikli smo već da joj je trudnički stomak u prvom planu, golišav ili potpuno go gde god da se pojavi, ali ovog puta je u izlazak krenula i bez gaćica.

Rijana je Barbadosom prošetala u crnoj haljini sve popularnijeg kreatora Pitera Dandasa, a kao i sve njegove kreacije i ovu krasi izazovan dizajn - tračice i prorezi koji su otkrili Rijanin stomak, ali i ostale obline.

Zanimljivo je što ova kreacija i ne dozvoljava da nosi gaćice, bar ne klasične, pa je Rijana iskoristila priliku da se oslobodi maksimalno.

"Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se do sada smatralo "pristojnim" za trudnice. U mom telu se trenutno dešavaju neverovatne promene i neću se zbog toga stideti. Ovo vreme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću? Kada sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: 'Nema šanse da kupim bilo šta u prodavnici za trudnice' . Žao mi je - previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj segment nestane jer se moje telo menja", rekla je ona nedavno za "Vog".

Pogledajte neke od Rijaninih trudničkih kombinacija:

Printskrin, Instagram/rihannaofficilal Rijana

Da li vi smatrate da je Rijana preterala ili vam se sviđa ovakav stil?

(Yumama)