Poznata glumica Hristina Popović poznata je po svojoj jedinstvenosti, osvajala je vrhove Himalaja i Kilimandžara, trčala maratone. Jedna od najvećih stvari u životu joj je rođenje ćerke Luče, koja sada ima devet godina.

Ona je otkrila da su je vrednostima i kontroli sopstvenog života najviše naučili roditelji. "Tolerancija je, po mom mišljenju, tiha patnja. Postoji druga opcija, a to je dopuštanje da neko ima drugačiji izbor od tebe i da ga ne mrziš zbog toga. Mene su mama i tata učili da si ti odgovoran i kriv za sve što radiš, a tek kasnije, doduše 20 godina posle, shvatila sam da si ti zaslužan i za sve lepo što ti se događa. Roditelji su mi fenomenalni, ali valjda su na taj način želeli da me zaštite i nauče da držim kontrolu nad životom prihvatanjem odgovornosti", rekla je Hristina u podkastu Agelast.

"Motivacija je moje najbolje oružje, uvek ih imam nekoliko u džepu, za svaki slučaj, ali kada ih ponestane, obratim se školovanim ljudima za to. Mom samopouzdanju dosta je pomoglo i to što sam počela da lagano ispitujem svoje granice i pobeđujem samu sebe."

Glumica je ispričala i to kako je rođenje deteta zapravo njen najveći podsetnik da u životu sve može. Dok je letovala sa mamom i tek rođenom ćerkicom u Budvi, počela je da se šeta i shvatila koliko joj to prija. Tada je instalirala aplikaciju koja je podstiče da jedan minut trči najbolje što može, a drugi da pešači. "Pomislila sam: Što neću to moći, evo rodila sam dete, rekli su mi isto da ni to nema šanse da se desi i desila se i predivna je. I tako, za dve nedelje boravka na primorju, uspela sam da istrčim pet kilometara. Nakon toga dobila sam veliko samopozdanje i zapitala se šta ja to sve mogu. U 33. godini sam promenila život, potpuno sam izbacila psihoaktivne supstance, alkohol na prvom mestu. Nije to išlo uz stil samohrane keve", rekla je Hristina Potpuno iskreno.

izvor: yumama